20Ιανουάριος2019

04 Ιανουαρίου 2015 Γράφτηκε από την 

Χωρίς προηγούμενο το γιουχάϊσμα στον Γ.Παπανδρέου

Πριν ακόμη ο Γιώργος Παπανδρέου ανακοινώσει το όνομα και το σήμα του νέου του κόμματος, ξεκίνησε στο facebοok η δημιουργία ομάδων με σήμα το ρόδο με ονόματα όμως "Κίνημα Αλλαγης" και " Κίνημα Αλλαγής ΓΑΠ" ,
με ενα άνευ προηγουμένου γιουχάϊσμα απο τους επισκέπτες των σελίδων.

[https://www.facebook.com/kinimallagis/timeline και https://www.facebook.com/kinima.allaghsGAP?fref=ts ]

γαπ-επανασταση

κινημα αλλαγης ΓΑΠ

τρολαραν τον γαπ

 

Χιλιάδες αναρτήσεις με πολλά αρνητικά σχόλια, ύβρεις αλλά και πολλές γελοιογραφίες που αναφέρονται στον ιδρυτή του νέου κόμματος. 
Χιλιάδες αναρτήσεις από ανθρώπους που είδαν αρνητικά την ίδρυση νέου κόμματος, ενώ χαρακτήριζαν ουκ ολίγες φορές προσβολή τη δημιουργία κόμματος καθώς τον κατηγορούν για προδοσία, ενώ ζητούν ενα αύριο με μέλλον και με νέα πρόσωπα και όχι με νέα ονόματα κομμάτων και με πολιτικά πρόσωπα που ήδη "απέδειξαν" την αξία τους.

σχολια για τον γαπ-1

σχολια για τον γαπ-2

σχολια για τον γαπ-3

 

 

Και σε όλη αυτή την αρνητική αντίδραση προς το πρόσωπο του Γ. Παπανδρέου, έρχεται σήμερα να προστεθεί και η ανάρτηση της Ζωής Λάσκαρη, η οποία στη προσωπική της σελίδα στο facebook, γράφει :

 ζωη λασκαρη

Να σημειώσουμε εδώ πως η επίσημη σελίδα του κόμματος είναι η σελίδα με το όνομα " Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών" η οποία έχει " αναπαραχθεί" σαν το μανιτάρι όχι μόνο για διάφορες περιοχές της χώρας

[ https://www.facebook.com/KinimaDimokratonSosialiston ]

κινημα γαπ

κινημα δημοκρατων σοσιαλιστων φειςΠροσθήκη σχολίου