20Ιανουάριος2019

05 Δεκεμβρίου 2014 Γράφτηκε από την 

Καταγγέλει το κατέβασμα του πανό της η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΝΕΟΛΑΙΑ ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ όπου καταγγέλει το κατέβασμα του πανό της. Η ανακοίνωση αναλυτικα

katebasma pano syrizaΣτα πλαίσια του καλέσματος για την αυριανή συγκέντρωση - πορεία πραγματοποιούμε και συνεχίζουμε να πραγματοποιούμε διάφορες δράσεις προπαγάνδισης. Μία από αυτές ήταν να αναρτηθεί πανό - κάλεσμα στην πλατεία Ειρήνης από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου στις 4-12-2014, το οποίο σήμερα 5-12-2014 δεν υπάρχει...neolaia syriza agriniou

Μέχρι τώρα είχαμε δείξει ήθος και δεν είχαμε ενοχλήσει ποτέ για το γεγονός ότι κατεβάζουν συστηματικά τα μέσα προπαγάνδισης της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ.

Για το λόγο αυτό καταγγέλλουμε μια ενέργεια σαν και αυτή διότι θεωρούμε αδιανόητο να κατεβαίνει ένα πανό που στην ουσία αποτελεί ένα κάλεσμα. Γενικά, τέτοιου είδους ενέργειες σηματοδοτούν πολιτική ανηθικότητα, κατάλυση και φίμωση της ελευθερίας της σκέψης και συμμετοχής στους κοινούς αγώνες της γενιάς μας.

Η αυριανή μέρα πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, τιμώντας τη μνήμη του δολοφονημένου Αλέξη Γρηγορόπουλου και είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα του απεργού πείνας Ν. Ρωμανού που διεκδικεί το αυτονόητο, το δικαίωμα στη μόρφωση.
Καλούς και δυναμικούς αγώνες στους δρόμους και στο κίνημα!

Το Γραφείο Τύπου
Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου.Προσθήκη σχολίου