25Σεπτέμβριος2018

RSS

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
19 Ιουνίου 2013 Γράφτηκε από 

Ας είναι η τελευταία γιατί κουραστήκαμε

Τελικά το να ασχολείσαι με τον Ολυμπιακό Βόλου καταντά κουραστικό.

Η διοίκηση της ΠΑΕ σε ένα ακόμη ντελίριο επιτίθεται στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, στο δημοσιογράφο Κυριάκο Θωμαΐδη και προσωπικά στον πρόεδρο του Παναιτωλικού Φώτη Κωστούλα. Μάλιστα οι "κύριοι" του Βόλου παραφράζουν το όνομα του προέδρου του Παναιτωλικού, θυμίζοντας άλλες εποχές του ποδοσφαίρου μας που μόνο ντροπή μας κάνουν να νιώθουμε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με ένα ανύπαρκτο θέμα που ανέδειξε σκοπίμως ο ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα ο πολέμιος και σκωπτικός δημοσιογράφος κατά του Ολυμπιακού Βόλου Κυριάκος Θωμαΐδης και ύστερα από τη στημένη παρέμβαση του ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού κ. «Κωτούλα», δεν θα απαντήσουμε σε τέτοιου είδους γελοιότητες και σε προφανής ενέργειες επηρεασμού διαιτητών από τη πλευρά του Παναιτωλικού και συγκεκριμένα του κ. «Κωτούλα». Κάτι ανάλογο η ομάδα μας βίωσε το 2011 με επηρεασμούς αθλητικών δικαστών. Όμως υπάρχει και θεός και με τέτοιες μεθοδεύσεις το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσπειρώσετε αλλά και να πωρώσετε μια ολόκληρη πόλη, καθώς και τους παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου. Αύριο ήρθε η ώρα μετά τη πάροδο δύο και πλέον ετών να αποκατασταθεί η αδικία. Η πόλη του Βόλου είναι έτοιμη να σας καταπιεί και οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου να δώσουν σε αυτόν τον πονεμένο κόσμο να ζήσει ανεπανάληπτες στιγμές.

Υ.Γ. : Λάθος δρόμο διαλέξατε κύριοι του Παναιτωλικού. Τέτοιες μέθοδοι συνηθίζονται από μικρές ομάδες και μικρούς παράγοντες.Προσθήκη σχολίου