25Σεπτέμβριος2018

RSS

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
18 Ιουνίου 2013 Γράφτηκε από 

Καραγιάννης: Αποστροφή και θλίψη

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης μίλησε στην ιστοσελίδα sport7.gr για την απολογία του Παναιτωλικού στον αθλητικό δικαστή.


Ο κύριος Καραγιάννης δήλωσε πως νιώθει αποστροφή και θλίψη για τα όσα ειπώθηκαν στην απολογία της ομάδας του Αγρινίου και χρησιμοποίησε απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους ανθρώπους του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά η δήλωσή του:
«Τα όσα ελέχθησαν από τους δικηγόρους και τους μάρτυρες του Παναιτωλικού στη σημερινή «απολογία» τους, μου προξενούν αποστροφή και θλίψη και με πεισμώνουν ακόμη περισσότερο. Οι άνθρωποι αυτοί, που μόνο ως τέτοιοι δεν μπορούν να χαρακτηριστούν, θα ήθελα να ήξερα τι θα έλεγαν εάν τα παιδιά τους βρεθούν αύριο στη θέση του Σταμάτη. ΝΤΡΟΠΗ!! Λίγη ανθρωπιά δεν βλάπτει… Είναι από μόνοι τους ικανοί και αρκετοί να καταστρέψουν ό, τι έχει απομείνει από το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Στη συνέχεια ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου φιλοξενήθηκε και στην εκπομπή του Ευθύμη Χούτα "Αθλητικό περισκόπιο" στο σταθμό ΣΠΟΡ FM Μαγνησίας 89.5 όπου είπε:

Για το  ότι δεν υπήρξε εκπροσώπηση από τον Ολυμπιακό Βόλου στην απολογία του Παναιτωλικού: «Δεν προβλέπεται εκπροσώπηση της άλλης ομάδας, γιατί είναι κλήση σε απολογία της μίας ομάδας. Ως πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου μπορώ να πω ότι αυτή η απολογία είναι ατυχής και ως οπαδός του Ολυμπιακού Βόλου μπορώ να την χαρακτηρίσω γελοία».

Για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό: «Το βλέπουμε με την σοβαρότητα που το επιβάλλουν οι συνθήκες. Όχι απλά ως τελικό, αλλά με την ειδική σημασία, η οποία έχει σχέση με το τι είναι τελικός, αλλά και με το ότι είναι ενάντια στον Παναιτωλικό. Ξεκίνησε ένα κακό μαζί μας και το συνέχισε. Δεν έχω δει ούτε ένδειξη μετάνοιας, κατανόησης, ενδιαφέροντος από πλευράς Παναιτωλικού για τον Σταμάτη. Τώρα ήρθε η ώρα να γίνει η αποκατάσταση της αδικίας του Ολυμπιακού Βόλου και να επανέλθουμε εκεί που ανήκουμε, από εκεί που βίαια και παράνομα απέβαλαν την ομάδα μας».

Για την κατάσταση των τραυματιών: «Χθες μίλησα με τους παίκτες που είναι τραυματίες και είδα πραγματικά ότι προσπαθούν να γίνουν γιατροί του εαυτού τους. Είδα στον Μάριο, τον Κατσιαρό και τον Ολίσε μεγάλη δίψα για νίκη. Προσπαθούμε να μην μεταδώσουμε άγχος και πίεση στους ποδοσφαιριστές».

Για το αν θα υπάρχει sold out: «Να προμηθευτεί ο φίλαθλος το εισιτήριό του πιο νωρίς και αν μπορεί να πάει νωρίτερα. Οι συνθήκες θα είναι ιδανικές στο στάδιο. Θα υπάρξει sold out. Τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο».Προσθήκη σχολίου