25Σεπτέμβριος2018

RSS

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
17 Ιουνίου 2013 Γράφτηκε από 

Συνεχίζονται οι ανακοινώσεις από τον Ολυμπιακό Βόλου

Ανακοινώσεων συνέχεια από τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αυτή τη φορά οι άνθρωποι της ομάδας ζητούν από την αθλητική δικαιοσύνη να τιμωρήσει τον Παναιτωλικό και να μείνει ανεπηρέστη από παρεμβάσεις. Επιπλέον καλούν το Μάκη Χάβο να μη μιλάει για τη διατησία, καθώς ο δημοσιογράφος Νίκος ΘΝΚ τον εκθέτει λέγοντας πως οι διαιτητές είναι όλοι του Παναιτωλικού!!!!!!!
Το σίγουρο είναι πως η γραφικότητα θα συνεχιστεί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσης ντροπής για τα έκτροπα του Αγρινίου για την οποία αυτεπάγγελτα ο αθλητικός εισαγγελέας άσκησε δίωξη, καλούμε την αθλητική δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να μείνει ανεπηρέαστη από οποιεσδήποτε πιθανές εξωδικαστικές παρεμβάσεις, να τιμωρήσει ενέργειες που δυσφημούν και προσβάλλουν το άθλημα και να αποφασίσουν με δικαστική συνείδηση και γνώμονα το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να απαντήσουμε στον κ. Χάβο, τον προπονητή του Παναιτωλικού, να μην προκαλεί με τις δηλώσεις του περί διαιτησίας γιατί είναι η πλέον ευνοούμενη ομάδα, κάτι που αποδεικνύεται από τη στιχομυθία έμπειρου δημοσιογράφου που ασχολείται με τη διαιτησία και επώνυμων φίλων του Παναιτωλικού… [«Σύντροφε ΝΙΚΟ ΘΝΚ δικός μας είναι αυτός από Ηράκλειο. Καθάρισε ο Γκαγκάτσης (εννοεί φυσικά τον διαιτητή Φουκάκη του αγώνα Ηρακλής - Παναιτωλικός ). Ο άλλος ο Φωτιάδης δικός μας είναι, έτσι ; (Ο Φωτιάδης είναι ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-Νίκη),Δικοί μας είναι, ούλοι με εμάς...].
Εμείς τι να πρωτοθυμηθούμε; Tην τελευταία διαιτησία του κ. Σέζου ή τις ανακοινώσεις διαμαρτυρίας του Ηρακλή για τον διαιτητή κ. Ευαγγέλου και του Εργοτέλη για τον διαιτητή κ Χατζή;
Επειδή, ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου θα γεμίσει το Πανθεσσαλικό Στάδιο, καλό είναι να μην πυροδοτούμε με ανούσιες δηλώσεις το κλίμα και να αφήσουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια.Προσθήκη σχολίου