25Σεπτέμβριος2018

RSS

Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 48
ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
17 Ιουνίου 2013 Γράφτηκε από 

Χωρίς πάτο το βαρέλι

Στις 10 Ιουνίου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Δημήτρης Καραγιάννης φιλοξενήθηκε στο ραδιοφωνικό σταθμό NOVAΣπορ FM 94,6 και δήλωνε:

«Από τη διοίκηση του Παναιτωλικού δεν έχω κανένα απολύτως παράπονο. Ξέρω ότι ο κ. Κωστούλας κάνει έναν μεγάλο αγώνα για να αποτρέψει αυτά τα φαινόμενα. Εκείνη τη στιγμή που τραυματίστηκε ο παίκτης αυτό ακριβώς συζητούσαμε, τα προβλήματα με τους οπαδούς στο γήπεδο. Δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα στο παιχνίδι του Βόλου. Θα έρθουν και θα τους φιλοξενήσουμε».
Σήμερα μία εβδομάδα αργότερα ο ίδιος άνθρωπος μαζί με τη Διοίκηση της ομάδας του Βόλου φυσικά, συνυπογράφει την ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ και αναφέρει για τις άνανδρες, ύπουλες και πολεμικές πρακτικές που χρησιμοποίησε ο Παναιτωλικός στο προηγούμενο παιχνίδι των δύο ομάδων.
Βέβαια το μοναδικό ατόπημα της ανακοίνωσης δεν είναι μόνο αυτό. Οι άνθρωποι του Βόλου μιλάνε για αποκατάσταση του Ολυμπιακού Βόλου, για επιστροφή στη φυσική της θέση και καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς.
Υπάρχουν σίγουρα βαρέλια χωρίς πάτο και όλοι γνωρίζουμε ποια είναι. Αναρωτιόμαστε αν αυτή τη φορά η αντίδραση των ανθρώπων του ποδοσφαίρου θα είναι άμεση και αν θα σταματήσουν τις προκλήσεις που κάνουν πολεμικό το παιχνίδι της Τετάρτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου:
"Η ώρα έφτασε!!!
Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την αποκατάστασή της, από τη φυσική της θέση, από εκεί όπου άδικα, παράνομα και καταχρηστικά ο Γερουλάνος και η συμμορία του την καθαίρεσαν. Η ομάδα μας απέχει 90 λεπτά από την Super league!!!
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937 καλεί όλους τους φιλάθλους να συμπαρασταθούν στην ύστατη αυτή προσπάθεια, η οποία διήρκησε δύο χρόνια και κορυφώθηκε φέτος. Τελευταίος αντίπαλος ο Παναιτωλικός, η ομάδα που με άνανδρες, ύπουλες και πολεμικές πρακτικές προσπάθησε στο προηγούμενο μεταξύ μας παιχνίδι να μας στερήσει τη δικαίωση.
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, πιστεύοντας ακράδαντα ότι οι φίλαθλοι μας είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας μας, και μένοντας πάντα πιστό στην οικονομική πολιτική που εφάρμοσε καθ´ όλη τη διάρκεια της θητείας του, ανακοινώνει ότι η γενική είσοδος στο παιχνίδι - τελικό της Τετάρτης, 19/6/2013, είναι 5 ευρώ".Προσθήκη σχολίου