20Οκτώβριος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Σε μια σπουδαία μεταγραφή προχώρησε η Γ.Ε. Αγρινίου. Η ομάδα συμφώνησε με τον έμπειρο forward Κώστα Γεωργούλα που τα τελευταία χρόνια αγωνίζονταν στις Εθνικές Κατηγορίες με τον Α.Ο. Αγρινίου. Ο Γεωργούλας έμεινε ελεύθερος από τον Α.Ο.Α. μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και αποτελούσε διακαή πόθο των ανθρώπων της Γυμναστικής Εταιρείας.

Διαβάστε περισσότερα...

Με πρωτοβουλία του τμήματος Τοξοβολίας της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου φιλοξενούνται Πανελλήνιοι Αγώνες Τοξοβολίας Ανοικτού Χώρου για πρώτη φορά στο Αγρίνιο.  Διοργανωτής των αγώνων είναι η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με την Γυμναστική Εταιρεία Αγρινίου, τον Δήμο Αγρινίου και τον Πολυχώρο EMILEON. 

Διαβάστε περισσότερα...

Με σημαντικές διακρίσεις επέστρεψε ο Όμιλος Αγωνιστικού Μπριτζ Αγρινίου από την Καλαμάτα όπου διεξήχθησαν το 22ο Φεστιβάλ και το Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδος του αθλήματος με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από το σύνολο των ομίλων της επικράτειας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μπριτζ και του Δήμου Καλαμάτας.

Διαβάστε περισσότερα...

Συνεχίζονται καθημερινά και με αμείωτο ρυθμό οι εγγραφές για τον 9ο Ημιμαραθώνιο «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ». Ήδη ο αριθμός των εγγραφών και ενώ βρισκόμαστε δέκα (10) ημέρες, πριν τη διεξαγωγή του αγώνα, έχει ξεπεράσει τις 350, ενώ δεν έχουν κάνει ακόμα την εμφάνισή τους οι ομαδικές εγγραφές, γεγονός που αποδεικνύει ότι οι συνολικές φετινές εγγραφές θα ξεπεράσουν τις περσινές, οι οποίες είχαν φθάσει στον αριθμό των 479, μη υπολογιζομένων των συμμετοχών των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα...

Με μεγάλη επιτυχία το Τμήμα Τοξοβολίας της ΓΕΑ πραγματοποίησε την πρώτη του εμφάνιση στον Πανελλήνιο αγώνα τοξοβολίας  κλειστού χώρου Α&Β αγωνιστικής κατηγορίας στην Πάργα την Κυριακή 31 Ιανουαρίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 28