28Ιούνιος2017

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
photo | US Magazine photo | US Magazine
18 Ιανουαρίου 2015

Δείτε πως ένα αγοράκι 3 χρονών που το απήγαγαν βοήθησε την αστυνομία να τον βρεί!

Είναι απίστευτο το πώς ένα αγοράκι 3 μόλις ετών, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία, όταν το απήγαγαν στην Γιούτα των ΗΠΑ.  Την περασμένη Τρίτη 13 Ιανουαρίου, η μητέρα του μικρού αυτού αγοριού Ελίζαμπεθ Μπάριος, μίλησε στο  ΑBC εκφράζοντας την ανακούφισή της που ο γιος της Έιντεν βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά της.


" Βρισκόμουν έξω από το αυτοκίνητο," θυμάται η Μπάριος, " όταν μετά από λίγο είδα το αυτοκίνητό μου να κινείται με τον 3 χρονών γιο μου μέσα." 

Η μητέρα του αγοριού ειδοποίησε την αστυνομία, για την κλοπή του αυτοκινήτου τους με τον γιο της μέσα σε αυτό, ενημερώνοντάς την παράλληλα πως το κινητό της βρισκόταν μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο.

Μάλιστα όπως είπε στην αστυνομία, ο γιος της γνώριζε πως να ξεκλειδώνει την συσκευή χρησιμοποιώντας τον κωδικό της, έτσι η αστυνομία πραγματοποίησε μια κλήση στο κινητό της.

Ευτυχώς ο γιος της το σήκωσε, λέγοντας στην αστυνομία πως βρισκόταν μόνος του μέσα στο παρκαρισμένο αυτοκίνητο. Η μητέρα του αγοριού του μίλησε στο τηλέφωνο προσπαθώντας να τον καθησυχάσει, ενώ η αστυνομία του είπε να κλειδώσει τις πόρτες και να πατήσει την κόρνα. Η κίνηση αυτή είχε ως αποτέλεσμα ένας αστυνομικός να ακούσει την κόρνα και να εντοπίσει το παιδί, το οποίο επέστρεψε σώο και αβλαβές στην οικογένειά του !

 Προσθήκη σχολίου