25Ιούλιος2017

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Είναι απίστευτο το πώς ένα αγοράκι 3 μόλις ετών, κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία, όταν το απήγαγαν στην Γιούτα των ΗΠΑ.  Την περασμένη Τρίτη 13 Ιανουαρίου, η μητέρα του μικρού αυτού αγοριού Ελίζαμπεθ Μπάριος, μίλησε στο  ΑBC εκφράζοντας την ανακούφισή της που ο γιος της Έιντεν βρίσκεται και πάλι στην αγκαλιά της.

Διαβάστε περισσότερα...

Τον γνωστό Λαρισαίο δημοσιογράφο Γιάννη Καλογιάννη μαχαίρωσαν το πρωί της Παρασκευής άγνωστοι δράστες που εισέβαλαν στο στούντιο του αθλητικού ραδιοφώνου την ώρα της καθημερινής του εκπομπής!

Διαβάστε περισσότερα...

Το αριστερό μάτι του Πλούτωνα βρίσκεται στην ίδια οριζόντια ευθεία με το δεξί μάτι της Περσεφόνης

Διαβάστε περισσότερα...

Διαρροή νερού σε κυβερνητικό κτίριο της Μασαχουσσέτης ήταν η αιτία να ανακαλυφθεί η χρονοκάψουλα που χρονολογείται να έχει θαφτεί στο σημείο πριν από 220 χρόνια, δηλαδή το 1795. 

Διαβάστε περισσότερα...

Στα πλαίσια των τηλεοπτικών επεισοδίων " Ζόρικα Επαγγέλματα" με παρουσιαστή τον διακοσμητή Σπύρο Σούλη, ο τελευταίος επιχειρεί άλλο ένα " ζόρικο" επάγγελμα, όπως λέει και ο τίτλος της σειράς.

Διαβάστε περισσότερα...

Την αλλαγή της φωτογραφίας στο βιβλίο της Φυσικής Ε’ Δημοτικού, που προκάλεσε αντιδράσεις, αποφάσισε το υπουργείο Παιδείας. Η φωτογραφία απεικονίζει έργο καλλιτέχνη με ανθρώπους μέσα σε μπλέντερ.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 13