25Απρίλιος2017

Με αφορμή την παράσταση ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ που παίχτηκε πρόσφατα στο Αγρίνιο, συναντήσαμε την ηθοποιό Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου

Διαβάστε περισσότερα...

Συναντήσαμε την ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη στα παρασκήνια της παράστασης ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ που παίχτηκε στο Αγρίνιο την προηγούμενη εβδομάδα και μας μίλησε για την παράσταση και τα μελλοντικά της σχέδια.

Διαβάστε περισσότερα...

Το VRES-AGRINIO.GR συνάντησε τους ηθοποιούς Χρήστο Πλαϊνη και Κωνσταντίνο Φάμη με αφορμή την παράσταση ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ που παίχτηκε πρόσφατα στο Αγρίνιο. 

Διαβάστε περισσότερα...

tatiana_deligiannakisΤης αρέσουν τα bagels (όπως στην πλειοψηφία των New Yorkers) και γι’ αυτό κάναμε την συνέντευξη σε ένα bagelάδικο.

Διαβάστε περισσότερα...

Συναντήσαμε τον Γρηγόρη Βαλτινό, στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ που παίχτηκε στην πόλη μας στις 17 Ιουλίου και μας μίλησε για την παράσταση, τη συνεργασία του με τον Μίκη Θεοδωράκη, τις αντιδράσεις του κοινού και την κατάσταση.

Διαβάστε περισσότερα...

kalangos"H καρδιά ενός μικρού παι διού είναι σαν το μπαλάκι του πινγκ-πόνγκ», είπε και κράτησε το κοριτσάκι στα χέρια του. «Πώς είσαι μικρή μου;» της ψιθύρισε, σε μια στιγμή ολόδική τους. Ο καρδιοχειρουργός Αυξέντιος Καλαγκός, που πριν από λίγες μέρες είχε σώσει τη ζωή της δίχρονης Σταυριάνας, είναι ένας σύγχρονος ιεραπόστολος της Ιατρικής.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2