28Ιούνιος2017

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
15 Δεκεμβρίου 2014

Ένα δέντρο… δεν φέρνει τα Χριστούγεννα: Γιορτινές ιδέες διακόσμησης για όλο το σπίτι !

Επιτέλους, τα Χριστούγεννα έχουν σχεδόν φτάσει και οι γιορτινές ετοιμασίες αυτές τις μέρες βρίσκονται στο απόγειό τους. Χριστουγεννιάτικα δέντρα, φωτάκια και γλυκά κατακλύζουν κάθε σπίτι, προκειμένου να καταφέρουμε όλοι να μπούμε στο ευχάριστο και γιορτινό κλίμα των ημερών αυτών.

Ωστόσο, αν έχεις περιοριστεί και πάλι στο να στολίσεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι σου, σκέψου την ιδέα να γεμίσεις κάθε δωμάτιο του σπιτιού σου με το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Παρακάτω, θα βρεις μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να κάνεις το σπίτι σου ζεστό και γιορτινό σε κάθε μεριά του, ακόμα και στα πιο... ξεχασμένα μέρη του, όπως το χολ και το μπάνιο και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις, αλλά και θα καταλάβεις τις γιορτές αυτές, όπως καμία άλλη χρονιά.


Τραπεζαρία Δώσε τη χριστουγεννιάτικη νότα στο σημείο όπου απολαμβάνεις το γεύμα σου και το μόνο σίγουρο είναι πως θα νιώσεις το πνεύμα των Χριστουγέννων... για τα καλά. Πρόσθεσε παντού πράσινες γιρλάντες, αφού αυτές μπορούν εύκολα και γρήγορα να δώσουν σε μια τραπεζαρία την γιορτινή πινελιά που χρειάζεται. Μπορείς εναλλακτικά, να χρησιμοποιήσεις μικροσκοπικά έλατα ως διακοσμητικά, τα οποία παραπέμπουν απευθείας στο εορταστικό κλίμα. Για περισσότερη αίγλη, αφού η τραπεζαρία είναι ένα από τα κεντρικά σημεία του σπιτιού, πρόσθεσε χριστουγεννιάτικα στολίδια εκτός δέντρου. Μπορείς εύκολα να τα κρεμάσεις στο φωτιστικό που υπάρχει πάνω από την τραπεζαρία σου ή ακόμα και να τα τοποθετήσεις ως διακοσμητικά πάνω σε αυτήν.

deco-christmas1deco-christmas2