25Ιούλιος2017

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Επιτέλους, τα Χριστούγεννα έχουν σχεδόν φτάσει και οι γιορτινές ετοιμασίες αυτές τις μέρες βρίσκονται στο απόγειό τους. Χριστουγεννιάτικα δέντρα, φωτάκια και γλυκά κατακλύζουν κάθε σπίτι, προκειμένου να καταφέρουμε όλοι να μπούμε στο ευχάριστο και γιορτινό κλίμα των ημερών αυτών.

Διαβάστε περισσότερα...


Βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας των αρωματικών φυτών όχι μόνο εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αλλά και επειδή είναι μία από τις πλέον επικερδείς καλλιέργειες με μικρό κόστος παραγωγής και ελάχιστες καλλιεργητικές φροντίδες.

Διαβάστε περισσότερα...

«Ζώντας στη Νέα Υόρκη, αν δεν έχεις πολλά χρήματα να διαθέσεις για μια αξιοπρεπή κατοικία, τότε μπαίνεις στη διαδικασία να σκεφτείς κάτι διαφορετικό: Πώς μπορείς να μεταμορφώσεις ή να μετασχηματίσεις αν θέλετε έναν

Διαβάστε περισσότερα...

Οι μέλισσες και πώς γίνονται μέλισσες απ' το βόδι.-Του Φλωρεντίνου. Το χωράφι όπου θα βάλουμε τα μελίσσια πρέπει να βλέπει προς το μέρος απ' όπου ανατέλλει ο ήλιος το χειμώνα ή την άνοιξη. Και έτσι οι μέλισσες θα ζεσταίνονται το χειμώνα και το καλοκαίρι θα τις φυσούν οι αέρες και θα δροσίζονται.

Διαβάστε περισσότερα...

«Η πείνα και η δίψα είναι οι δύο πιο βασικές, πρωταρχικές, και αδιάλειπτες από όλες τις κινητήριες δυνάμεις» (Webster, 1995). H πλήρης έλλειψη τροφής ή κυρίως νερού οδηγεί σε γρήγορο θάνατο, ενώ η έλλειψη κάποιων βασικών θρεπτικών συστατικών οδηγεί σε ασθένεια με βαθμιαία επιδείνωση και τελικά σε θάνατο. Τα ζώα (όπως και ο άνθρωπος) έχουν θρεπτικές ανάγκες τις οποίες πρέπει να καλύψουν προκειμένου να πραγματοποιήσουν όλες τις λειτουργικές τους διεργασίες όπως για παράδειγμα να αναπτυχθούν και να αναπαραχθούν, και ταυτόχρονα διακατέχονται από «πόθο» (“desire”) για να καλύψουν αυτές τις ανάγκες τους (Kyriazakis, 1994).

Διαβάστε περισσότερα...


Πάντα ήθελα να φτιάξω ένα ξυλόφουρνο. Είχα διαβάσει και ακούσει από ανθρώπους που είχαν φτιάξει παλιά, αλλά δεν είχα δει την όλη διαδικασία από κοντά.

Διαβάστε περισσότερα...


Σελίδα 1 από 2