24Μάιος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
21 Ιουλίου 2013 Γράφτηκε από 

Συνέντευξη με Άρη Λεμπεσόπουλο

Συναντήσαμε τον ηθοποιό Άρη Λεμπεσόπουλο, στα παρασκήνια της θεατρικής παράστασης ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ που παίχτηκε στην πόλη μας στις 17 Ιουλίου.

Σχετικά με την παράσταση, τον Μίκη Θεοδωράκη και το κοινό μας είπε 

"Πρόκειται για μια παράσταση επίκαιρη, με υψηλή αισθητική και το σημαντικό είναι πως η σχέση με τον κόσμο είναι συγκινητική και συγκλονιστική. Δεν περίμενα ότι θα εξακολουθούσε η μουσική και τα τραγούδια του Μίκη να δημιουργούν τέτοιο παλμό στον κόσμο. Ο κόσμος αντιδρά ακόμη και με ένα τραγούδι, επιστρέφει στο παρελθόν και απ' ότι φαίνεται έχει ανάγκη αυτήν την επιστροφή σε κάτι που ήταν όμορφο και δυνατό κάποτε στην Ελλάδα. "

Σχετικά με τον ρόλο του στην παράσταση 

" Στην παράσταση υποτίθεται ότι κάνω τον Μίκη Θοδωράκη, δεν με ενδιέφερε να του μοιάσω, ως Άρης Λεμπεσόπουλος που κάνω τον Μίκη Θεοδωράκη όμως βιώνω κάτι ανεξήγητο."

Για τον Ελληνα και τον τρόπο με τον οποίο αντιδρά στην καθημερινότητα που βιώνει σήμερα, ο ίδιος σχολίασε πως  " Υπάρχει μια δόνηση στο κοινό, αισθάνεσαι ότι θα συμβεί κάτι, απλά δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί αυτή η αντίδραση" και συνεχιζει " ήταν πολλοί άνθρωποι βολεμένοι, μπορεί να συμβεί κάτι και πάλι μπορεί να μη συμβεί και τίποτα"