23Μάιος2019

VRES-AGRINIO.GR

Το thebest.gr δημοσιεύει σήμερα τα ευρήματα της πρώτης μεγάλης έρευνας για τις περιφερειακές εκλογές στη Δυτική Ελλάδα που διενεργήθηκε από την έγκριτη εταιρεία δημοσκοπήσεων Alco.

Διαβάστε περισσότερα...

Η Διακήρυξη των Αρχών για τις Περιφερειακές Εκλογές 2014 του συνδυασμού του Απόστολου Κατσιφάρα «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο» ανακοινώνεται αύριο στην Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα στο Αγρίνιο.

Διαβάστε περισσότερα...

M’ ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο και στους τρεις Νομούς της Δυτικής Ελλάδος, το οποίο απαρτίζουν πρόσωπα καταξιωμένα στην κοινωνία και προερχόμενα από όλες τις επαγγελματικές τάξεις, άνθρωποι της διπλανής πόρτας κι όχι επαγγελματίες πολιτικοί, ο συνδυασμός «Γέφυρα Ανατροπής και Δημιουργίας» με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Παναγιώτη Λαλιώτη,

Διαβάστε περισσότερα...

H Αντίσταση Πολιτών Δυτικής Ελλάδας καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση και τον εμπρησμό του αυτοκινήτου γνωστού δημοσιογράφου της πόλης του Αγρινίου.

Διαβάστε περισσότερα...

Περιοδεία στην Αιτωλοακαρνανία πραγματοποιεί η υποψήφια αντιπερειφερειάρχης κα Χριστίνα Σταρακά, στον συνδυασμό του Απ. Κατσιφάρα «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο». Η ανακοίνωση σχετικά με την περιοδεία της έχει ως εξής

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωσε τους υποψηφίους περιφερειακούς συμβούλους για τη Δυτική Ελλάδα, Χρήστος Ρήγας, επικεφαλής στον συνδυασμό  "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ"

Διαβάστε περισσότερα...

Κατατέθηκε σήμερα το απόγευμα από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Απόστολο Κατσιφάρα, στο Πρωτοδικείο Πάτρας τα ονόματα των υποψηφίων του συνδυασμού «Δυτική Ελλάδα – Δικαίωμα στην Πρόοδο».

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωσε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ανδρέας Κατσανιώτης, το οποίο είναι ανανεωμένο σε ποσοστό που φτάνει στο 95% (υποψηφίων που κατεβαίνουν για πρώτη φορά σε περιφερειακές εκλογές) και με τον μέσο όρο ηλικίας να κυμαίνεται στα 46 έτη.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 3