24Μάιος2019

VRES-AGRINIO.GR

Το Κεντρικό Τμήμα Αυτοδιοίκησης (Κ.Τ.Α.) του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, διοργανώνει Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δυτικής Ελλάδας. Η Συνδιάσκεψη θα γίνει

Διαβάστε περισσότερα...

Παρέμβαση στη ΔΕΗ έκαναν σήμερα το πρωί οι Ηλίας Παναγιώταρος, Χρήστος Παππάς, Ηλίας Κασιδιάρης και Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης της Χρυσής Αυγής για το χαράτσι αλλά και τους ακριβούς διακανονισμούς που εγκρίνει η ΔΕΗ στους πολίτες. 

Διαβάστε περισσότερα...

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση:

Διαβάστε περισσότερα...

Σχετικά με τη δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Περιφερειακού Συμβούλου Γεράσιμου Φεσσιάν, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας έκανε σήμερα την ακόλουθη δήλωση :

Διαβάστε περισσότερα...

Την παρουσία του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξασφάλισε σήμερα στην εκπομπή της NETWEEK η δημοσιογράφος Έλλη Στάη στη ΝΕΤ στις 23.00.

Διαβάστε περισσότερα...

Μέσω του «Έθνους» δίνει η εταιρία «Πήγασος» απαντήσεις στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για το δάνειο στο ΜΕΓΚΑ και την επίθεση στον Γιάννη Πρετεντέρη. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για πρωτοφανή για τα πολιτικά ήθη και τις αξίες της κοινωνίας επίθεση στην «Πήγασος» και στην οικογένεια Μπόμπολα με στόχο «την ενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας και την υπονόμευση επιχειρήσεων.»

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 26