24Μάιος2019

VRES-AGRINIO.GR

19 Μαρτίου 2013 Γράφτηκε από την

Οι νέοι κανόνες του Marketing

Αν σκέφτεστε το Marketing με τον ίδιο τρόπο που το κάνατε πριν από δέκα χρόνια, τότε τα πράγματα είναι δύσκολα για σας, καθώς οι κανόνες του παιχνιδιού σήμερα είναι ακριβώς το αντίθετο απ' ότι ήταν παλιότερα.

Διαβάστε περισσότερα...

site-under-constructionΣτις μέρες μας όπου το Διαδίκτυο αποτελεί το πιο σύγχρονο και δυναμικό τρόπο επικοινωνίας, και έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι και της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής μας ζωής, κρίνεται όλο και περισσότερο απαραίτητη η δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας και η προώθηση της επιχείρησής μας, μέσω από το Διαδίκτυο.

Διαβάστε περισσότερα...

FranchiseΟι ανάγκες της σύγχρονης οικονομικής ζωής έχουν συντελέσει στη δημιουργία συστημάτων διανομής και διάθεσης προϊόντων και υπηρεσιών τα οποία από νομική άποψη δεν είναι δυνατό να υπαχθούν στους παραδοσιακούς γνωστούς τύπους της εμπορικής αντιπροσωπείας, παραγγελίας και πρακτορείας.
Πρόκειται για συμβατικές μορφές συνεργασίας με σκοπό την πρόσβαση των παραγωγών και χονδρεμπόρων σε μία άλλη αγορά διαμέσου της ανάθεσης επιχειρηματικής δραστηριότητας σε τρίτες ανεξάρτητες επιχειρήσεις.

Διαβάστε περισσότερα...

product-brandΤι είναι το εμπορικό σήμα (trademark) ;
Θεωρείται σήμα κάθε σημείο επιδεκτικό γραφικής παραστάσεως, ικανό να διακρίνει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες μιας επιχειρήσεως από εκείνα άλλων επιχειρήσεων.
 

Διαβάστε περισσότερα...

02 Ιουλίου 2010 Γράφτηκε από την

Σύσταση - Ιδρυση Α.Ε.

Προϋποθέσεις Ίδρυσης
Η ανώνυμη εταιρεία μπορεί να ιδρυθεί από ένα ή περισσότερα πρόσωπα ή να καταστεί μονοπρόσωπη με τη συγκέντρωση όλων των μετοχών σε ένα μόνο πρόσωπο.(Αρθρο 1 του νόμου 2190/1920)
Τα ιδρυτικά/ό μέλη της ανώνυμης εταιρείας μπορεί να είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα. Τα φυσικά πρόσωπα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους (σύμφωνα με το άρθρο 127 του Αστικού Κώδικα, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 του Ν.1329/1983). Συμμετοχή ανηλίκου στην ίδρυση ανώνυμης εταιρείας επιτρέπεται μόνο κατόπιν δικαστικής άδειας.

Διαβάστε περισσότερα...

women-online-shopΠωλήσεις εκτός εμπορικού καταστήματος έχουμε όταν ο προμηθευτής σας προσεγγίζει με δική του πρωτοβουλία στο σπίτι σας, στο χώρο εργασίας σας, η σε κάποιο άλλο χώρο, που δεν είναι όμως το κατάστημά του χωρίς εσείς να το έχετε ζητήσει και προσπαθώντας να σας πουλήσει ένα προϊόν ή μία υπηρεσία.

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 2