23Μάιος2019

04 Δεκεμβρίου 2009 Γράφτηκε από την 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Οροι Χρησης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω Όρους Χρήσης της ιστοσελίδας μας. Η συμμετοχή σας στο vres-agrinio.gr σημαίνει την πλήρη αποδοχή των Όρων Χρήσης :

ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ & Συναλλαγές μεταξύ επισκεπτών/αγοραστών και προμηθευτών/διαφημιζομένων & επισκεπτών/προμηθευτών και διαφημιζομένων/αγοραστών.

Ο.Α.1. Οι επαγγελματίες/καταστηματάρχες/ιδιοκτήτες γραφείων κτλ που έχουν  κάνει έναρξη εργασιών στην αρμόδια Δ.Ο.Υ. της περιοχής τους, και επιθυμούν να  καταχωρηθούν/προβληθούν στον ΟΔΗΓΟ ΑΓΟΡΑΣ του vres-agrinio.gr έχουν την υποχρέωση να δηλώνουν ορθά στοιχεία της επαγγελματικής  τους δραστηριότητας και έδρας τους. Το vres-agrinio.gr δεν ευθύνεται για την ορθότητα των στοιχείων των καταχωριζόμενων επαγγελματιών/επιχειρήσεων/γραφείων/καταστημάτων κτλ. που γίνονται αυτόματα από τους ιδιοκτήτες των τελευταίων ή/και τους αντιπροσώπους τους μέσω της συμπλήρωσης της ειδικής φόρμας καταχώρησης.

Ο.Α.2 Το vres-agrinio.gr στη θεματική ενότητα ΟΔΗΓΟΣ ΑΓΟΡΑΣ παρέχει την παρουσίαση σε ηλεκτρονική μορφή των στοιχείων των διαφημιζομένων επαγγελματιών/επιχειρήσεων κτλ και τη δυνατότητα επικοινωνίας μαζί τους με σκοπό την αγορά ή/και πώληση προϊόντων/υπηρεσίων μεταξύ επισκεπτών/αγοραστών και προμηθευτών/διαφημιζομένων & επισκεπτών/προμηθευτών και διαφημιζομένων/αγοραστών. Η ομάδα του Vres-agrinio.gr δεν αντιπροσωπεύει ούτε τον πελάτη/αγοραστή είτε είναι διαφημιζόμενος είτε είναι επισκέπτης ούτε τον πωλητή, είτε είναι ο διαφημιζόμενος είτε είναι προμηθευτής, στην μεταξύ τους πιθανή εμπορική και μη συνεργασία, και ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με την ποιότητα,εγκυρότητα,εγγύηση,επιθυμητό χρόνο παράδοσης και διαθεσιμότητα των παρεχομένων προϊόντων ή/και υπηρεσιών που διαφημίζονται μέσω του ΟΔΗΓΟΥ ΑΓΟΡΑΣ και ουδεμία ευθύνη φέρει σχετικά με την ικανότητα των προμηθευτών να επιτύχουν μια πώληση ή την ικανότητα των αγοραστών να επιτύχουν μία αγορά. Οι διαφημιζόμενοι και οι χρήστες είναι εξ ολοκλήρου υπεύθυνοι για όλους τους όρους και τις συνθήκες των μεταξύ τους συναλλαγών, που γίνονται ως αποτέλεσμα της χρήσης του ΟΔΗΓΟΥ ΑΓΟΡΑΣ, συμπεριλαμβανομένου επίσης, χωρίς περιορισμό, όρους που αφορούν την πληρωμή. επιστροφές, εγγυήσεις, μεταφορά, ασφάλεια, φόρους, τίτλους, άδειες, ναύλα και αποθήκευση.

Πνευματική ιδιοκτησία & Αντιγραφή υλικού

Τα άρθρα τα οποία έχουν γραφτεί από την ομάδα του vres-agrinio.gr και είναι αυτά στα οποία δεν  αναφέρεται η πηγή,  αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του vres-agrinio.gr και η αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναπαραγωγή, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της παρούσας ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο, ηλεκτρονικό, μηχανικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Σύνδεσμοι προς άλλες σελίδες

Το vres-agrinio.gr περιλαμβάνει links προς άλλα ανεξάρτητα websites τα οποία δεν ελέγχει, και σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται για τον τρόπο λειτουργίας τους ή την τήρηση των όρων Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων από αυτούς τους φορείς. Προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη/χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπουμε ανάγονται αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα ευθύνης των αντίστοιχων δικτυακών τόπων. Η παραπομπή σε άλλους δικτυακούς τόπους γίνεται προς διευκόλυνση των χρηστών μας και σε καμία περίπτωση δεν δημιουργεί οποιαδήποτε μορφής δέσμευση για οποιονδήποτε.

Ανάρτηση άρθρων στη θεματική ενότητα ΑΠΟΨΕΙΣ

Το vres-agrinio.gr αναρτά στη θεματική ενότητα  ΑΠΟΨΕΙΣ άρθρα και σχόλια τα οποία μας στέλνουν  οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μας και μη, αυτούσια και χωρίς καμία παρέμβαση και δε φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των άρθρων. Υπεύθυνος για το κάθε άρθρο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας και αποστολέας, και οι απόψεις των άρθρων σε καμία περίπτωση δεν εκπροσωπούν την ομάδα του vres-agrinio.gr. Το Vres-agrinio.gr ελέγχει πριν την ανάρτηση του άρθρου, μόνο ως προς την ύπαρξη στο άρθρο υβριστικών λέξεων.

Όροι συμμετοχής και σχολιασμού στο forum

Το Vres-agrinio.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων που κάνουν οι χρήστες.  Υπεύθυνος για το κάθε σχόλιο είναι μόνο το άτομο που φαίνεται ως συγγραφέας του σχολίου. Οι συμμετέχοντες συμφωνούν να μην τοποθετούν δυσφημιστικό, προσβλητικό, spam, παράνομο ή οποιοδήποτε άλλο υλικό που μπορεί να παραβιάζει τους νόμους του Ελληνικού κράτους. Οι διαχειριστές του vres-agrinio.gr διατηρούν το δικαίωμα να διαγράψουν οποιοδήποτε σχόλιο παραβιάζει τον παραπάνω κανόνα.

Δήλωση Περιορισμού Ευθύνης του vres-agrinio.gr

• Το vres-agrinio.gr διατηρεί χώρο συνομιλιών στο Internet σύμφωνα με τους ειδικότερους όρους που αυτό αναφέρθηκαν παραπάνω. Οι επισκέπτες/ χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας και να μην προβαίνουν σε παράνομες ή ανήθικες διατυπώσεις.
• Το vres-agrinio.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σε αυτούς τους χώρους προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις.
• Οι επισκέπτες/χρήστες των σχετικών υπηρεσιών διατηρούν το δικαίωμα πνευματικής ιδιοκτησίας στις απόψεις που εκφράζουν με τα μηνύματά τους.
• Τα μέλη παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνα για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από τον λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που μεταδίδουν μέσω του vres-agrinio.gr.
• Το vres-agrinio.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες, έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών/επισκεπτών.
• Το vres-agrinio.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών & για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών.
• Συνεπώς, οι επισκέπτες/χρήστες του vres-agrinio.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.
• Το vres-agrinio.gr και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων sites για τα οποία δεν μπορούμε να ελέγξουμε το περιεχόμενό τους καθώς & καμία ευθύνη για μηνύματα που θίγουν πνευματικά δικαιώματα τρίτων ή κατοχυρωμένου υλικού. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξουν τέτοια μηνύματα.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με τους Όρους Χρήσης καθώς και αν θεωρείτε ότι κάποιος χρήστης της ιστοσελίδας μας με το υλικό που μοιράζεται με άλλους θίγει εσάς ή τα συμφέροντα σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας και αυτό θα αφαιρεθεί.

Περιεχόμενο & Μετάφρασή του σε άλλες γλώσσες

Το vres-agrinio.gr χρησιμοποιεί εργαλείο μετάφρασης του περιεχομένου του, όμως μεταξύ του περιεχομένου της ιστοσελίδας στην ελληνική έκδοση και των άλλων γλωσσών, υπερισχύει  το περιεχόμενο της ελληνικής έκδοσης.


Η ομάδα του vres-agrinio.gr