16Οκτώβριος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

«Πρόσωπα στην Ομίχλη», δοκίμια.

«Πρόσωπα στην Ομίχλη», δοκίμια.
Η έκδοση του πρώτου βιβλίου δοκιμίων για ανθρώπους της ποίησης «ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ» από τις εκδόσεις «Απόπειρα», θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2012. Το βιβλίο περιλαμβάνει 14 δοκίμια για τους ποιητές Κώστα Χατζόπουλο, Μήτσο Κασόλα, Κ. Π. Καβάφη, Ησίοδο, Θωμά Γκόρπα, Στέφανο Μπεκατώρο, Δημήτρη Ποταμίτη, Βασίλη Στεριάδη, Έλλη Γιαννοπούλου, Έλενα Στριγγάρη, Πέτρο Δήμα, Τηλέμαχο Χυτήρη. Γιάννη Κακουλίδη & Αλέκο Φλωράκη. Επίσης δοκίμια για τον γλύπτη Θόδωρο και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, το «πνεύμα οίνου» και τους πρώτους χρόνους της «γενιάς του ’70″.

prosopa_stin_omixliΗ έκδοση του πρώτου βιβλίου δοκιμίων για ανθρώπους της ποίησης «ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΗΝ ΟΜΙΧΛΗ» από τις εκδόσεις «Απόπειρα», θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2012. Το βιβλίο περιλαμβάνει 14 δοκίμια για τους ποιητές Κώστα Χατζόπουλο, Μήτσο Κασόλα,

Κ. Π. Καβάφη, Ησίοδο, Θωμά Γκόρπα, Στέφανο Μπεκατώρο, Δημήτρη Ποταμίτη, Βασίλη Στεριάδη, Έλλη Γιαννοπούλου, Έλενα Στριγγάρη, Πέτρο Δήμα, Τηλέμαχο Χυτήρη, Γιάννη Κακουλίδη & Αλέκο Φλωράκη.

Επίσης δοκίμια για τον γλύπτη Θόδωρο και τον Κώστα Τριανταφυλλίδη, το «πνεύμα οίνου» και τους πρώτους χρόνους της «γενιάς του ’70″.

Περισσότερα για τον Πάνο Καπώνη

 

 Προσθήκη σχολίου