16Οκτώβριος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Το βιβλίο του Γιώργιου Λεονάρδου ΄΄Το τραγούδι της ψυχής΄΄ παρουσιάζει η Λέσχη Ανάγνωσης Βιβλίου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου

Η Λέσχη Ανάγνωσης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αγρινίου παρουσιάζει το βιβλίο του Γεώργιου Λεονάρδου ΄΄Το τραγούδι της ψυχής΄΄. Το βιβλίο θα παρουσιάσει η κα Κωνσταντίνα Ματραλή, την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015 στις 7.00 μ.μ στο Εντευκτήριο του τρένου και θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ολα ξεκινούν στη Σμύρνη, λίγο πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή, όταν η πρωταγωνίστρια του βιβλίου, κοπελίτσα ακόμη, αρπάζει τα ηνία της ζωής, της δικής της αλλά και της οικογένειάς της, για να τα βγάλει πέρα τελικά, σαν αληθινός άντρας, πατέρας και αδερφός όλων.

Από τη Σμύρνη, το μυθιστόρημα εξελίσσεται στην Αλεξάνδρεια του Καβάφη, την Αλεξάνδρεια στην οποία έζησε και μεγαλούργησε ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνισμού. Ολοκληρώνεται στο σήμερα, κάπου σε μια παραλία της νότιας Κρήτης, "απέναντι" από την Αλεξάνδρεια.
"Οι ψυχές", γράφει ο συγγραφέας, "ζητούσαν επίμονα να επιστρέψουν στη γη και να περιπλανηθούν ανάμεσά μας έστω και για λίγο". Να ξαναντυθούν τη γήινη εικόνα τους, έστω και μέσα από τις αράδες ενός βιβλίου. Αυτό το βιβλίο κρατάτε στα χέρια σας, Το Τραγούδι της Ψυχής.
Πρόκειται για μια ιστορία πέρα για πέρα αληθινή.


Οι συμπολίτες μας που επιθυμούν να προστεθούν στην παρέα των βιβλιόφιλων μπορούν να συμμετέχουν ελεύθεραΣχετικά Άρθρα

 • Παρουσίαση του βιβλίου ΄΄Ετσι ισχυρίζεται ο Περέιρα΄΄ στο Αγρίνιο

  Η Λέσχη Ανάγνωσης του Δήμου Αγρινίου σας καλεί στην παρουσίαση του βιβλίου ΄΄Ετσι ισχυρίζεται ο Περέιρα ΄΄
  την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015 στις 7.00 μ.μ στο Εντευκτήριο του τρένου. Για το βιβλίο θα μιλήσει η κ.Σιδέρη Κωνσταντίνα

 • ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Θρυλική πορεία από τα βάθη των αιώνων

  Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αγρινίου διοργανώνει την παρουσίαση του βιβλίου του ΠΑΥΛΟΥ ΚΑΡΑΚΙΟΛΗ ΄΄ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ : Θρυλική πορεία από τα βάθη των αιώνων΄΄

 • Θεατρικό αναλόγιο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ»

  Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στις 7:00 το βράδυ το Θεατρικό Αναλόγιο Αγρινίου και η ΛΕΣΧΗ ΒΙΒΛΙΟΥ της Αλεξάνδρας Μοσχονά, παρουσιάζουν μια ελεγειακή προσέγγιση (και όχι μόνο) του καβαφικού λόγου, με τίτλο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΝΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ».

 • Δείτε δωρεάν 250 βιβλία τέχνης

  Ο γνωστός εκδοτικός οίκος Getty Publications δίνει την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να δουν και να καταβάσουν στον υπολογιστή τους, 250 βιβλία τέχνης εντελώς δωρεάν !

 • Παράγων Ελλάς, Οι ελληνικές αξίες για μία νέα Ευρώπη

  Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας θα παρουσιάσει το βιβλίο του Γερμανού Ευρωβουλευτή και Προέδρου του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου (DHW) Γιώργου Χατζημαρκάκη με τίτλο:
   "Παράγων Ελλάς, Οι ελληνικές αξίες για μία νέα Ευρώπη"

Προσθήκη σχολίου