18Μάρτιος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
15 Δεκεμβρίου 2014 Γράφτηκε από την 

Μία βόλτα στην...Παραμυθούπολη.. [φωτό]

Μία αίσθηση ξεγνοιασιάς και χαράς έχουν τα φετινά Χριστούγεννα στην πόλη μας, μια αίσθηση χαράς για τους μικρούς μας φίλους που αν μη τι άλλο παρασέρνει και τους μεγάλους. Μία βόλτα στην " Παραμυθούπολη " ήταν αρκετή για να δούμε μικρούς και μεγάλους να απολαμβάνουν τα σκηνικά βγαλμένα από τα παραμύθια των παιδικών χρόνων.

Μικροί και μεγάλοι πέρασαν ένα όμορφο Σαββατοκύριακο στην παραμυθούπολη στη παλιά λαχαναγορά, ενώ δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζονται μπροστά από τις γνώριμες φιγούρες, τα στρουμφάκια με τον φύλακά τους Μπαρμπα-Στρουμφ και τον αιώνια κακό Δρακουμέλ, την Χιονάτη και τους 7 νάνους, τον μπαρμπα Τσεπέτο και τον Πινόκιο, τα ξωτικά, και τον αη Βασίλη που περίμενε στο έλκυθρό του τα παιδιά για να τους μιλήσει και να βγάλουν φωτογραφίες.

Ένα θεματικό πάρκο, όπου σε κάθε αίθουσα, συναντάμε μια σειρά από δράσεις με τα παιδιά να απολαμβάνουν την μαγεία των Χριστουγέννων. 

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες από δασκάλες του εικαστικού εργαστηρίου του δήμου, φτιαγμένες με μεράκι, για τα παιδιά που περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για να πάρουν το δικό τους δωράκι. 

Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια μετά ...μουσικής,  εικαστικά δρώμενα, λιχουδιές από σεφ της πόλης μας, θεατρικά παιχνίδια, ζωγραφική και χειροτεχνία.. 

Το δέντρο των ευχών και μια ευχή που ξεχωρίζει : Μια όμορφη ημέρα φτάνει, που πρέπει να γιορτάσουν όλοι, ας ευχηθούμε, πως για πάντα η αγάπη θα ενώνει.

παραμυθουπολη1

παραμυθουπολη3