16Οκτώβριος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Στη δηµιουργία  3.737 θέσεων πλήρους απασχόλησης, µέσω της πρόσληψης προσωπικού σε 17 ∆ήµους, θύλακες υψηλής ανεργίας, αφορά η τέταρτη ∆ηµόσια Πρόσκληση (Νο 7/2016) που  εγκαινιάζει τη νέα γενιά προγραµµάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα. Η διαδικασία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεωναπό τους ενδιαφερόµενους, εγγεγραµµένους στο µητρώο του ΟΑΕ∆ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκίνησε τη ∆ευτέρα 11/ 07/2016 και θα είναι ανοικτή µέχρι και την Πέµπτη 21/07/2016 και ώρα 12η µεσηµβρινή. 

Διαβάστε περισσότερα...

Στο πλαίσιο της υποβοήθησης των δημοτών που επιθυμούν να καταθέσουν αιτήσεις για την ένταξη στο νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ (7/2016 δημόσια πρόσκληση) και αδυνατούν να το πράξουν για λόγους που σχετίζονται με αδυναμία πρόσβασης στο διαδίκτυο ή χρήσης ηλεκτρονικών υπολογιστών, ο Δήμος Αγρινίου

Διαβάστε περισσότερα...

Έως το τέλος Μαΐου σύμφωνα με την καΑντωνοπούλου μπαίνει σε εφαρμογή το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στους πρώτους 17 δήμους που έχουν επιλεγεί και αναμένεται να απορροφήσουν 6.918 ανέργους, ενώ τους επόμενους μήνες ακολουθούν οι 34 δήμοι και από Σεπτέμβρη εκτιμάται ότι θα αρχίσουν να εντάσσονται στο πρόγραμμα και οι υπόλοιποι δήμοι της χώρας.

Διαβάστε περισσότερα...

Η ΕΛΕΠΑΠ, Παράρτημα Αγρινίου, ζητά να προσλάβει μια Λογοθεραπεύτρια ή ένα Λογοθεραπευτή. Καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν σχετική αίτηση, η οποία θα συνοδεύεται από αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα, πτυχίο ΑΤΕΙ ή ΤΕΙ και άδεια άσκησης επαγγέλματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Από την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015  έως και τις 30 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθει η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους δικαιούχους στον ΟΑΕΔ, για την καταβολή του ειδικού εποχικού βοηθήματος.

Διαβάστε περισσότερα...

Δόθηκε παράταση στην προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 2/9/2015 και ώρα 12:00 το βράδυ.Αναρτήθηκε η Προκήρυξη ειδικοτήτων για την πρόσληψη ωροµίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού, στα ΙΕΚ του Ο.Α.Ε.Δ για το σχολικό έτος 2015-2016. Το ωροµίσθιο εκπαιδευτικό προσωπικό θα προσληφθεί µε σύµβαση εξαρτηµένης εργασίας ορισµένου χρόνου (άρθρο 3 παρ.2 και 3 του Ν. 2336/95 και άρθρο 16 του Ν. 2643/98).

Διαβάστε περισσότερα...

 

Στη δημιουργία 19.101 θέσεων πλήρους απασχόλησης, μέσω της πρόσληψης προσωπικού σε Επιβλέποντες Φορείς, για το χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, αφορά η τρίτη Δημόσια Πρόσκληση (Νο 5/2015) (εκδόθηκε στις 25-8-2015) προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα.

Διαβάστε περισσότερα...

Πάνω από 19.000 θέσεις θα προκηρυχθούν με την τρίτη κατα σειρά προκήρυξη του ΟΑΕΔ για την Κοινωφελή Εργασία στο τέλος Αυγούστου ενώ τα οριστικά αποτελέσματα της δεύτερης προκήρυξης θα ανακοινωθούν εως τις 25 Αυγούστου μετά και την ολοκλήρωση ελέγχου των ενστάσεων απο τους ενδιαφερόμενους αιτούντες.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοινώνεται ότι το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου σύμφωνα με την υπ’αριθμόν 18/2015 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει προβεί σε δημοσίευση Προκήρυξης για την κάλυψη της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή .

Διαβάστε περισσότερα...

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για την πρόσληψη 2417 Ανέργων, εγγεγραμμένων στον ΟΑΕΔ. Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να υποβάλλουν ηλεκτρονικές αιτήσεις καθόλη την διάρκεια του 24ωρου κατά τις εργασιμες και τις αργίες.

Διαβάστε περισσότερα...

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 5Κ/2014 (ΦΕΚ 16/11-11-2014 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, οκτώ (8) θέσεων προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Τ.Ε.) και δώδεκα (12) θέσεων προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, στην Εταιρεία Δ.Ε.Η. Ανανεώσιμες Α.Ε.

Διαβάστε περισσότερα...

Στην κάλυψη 11.260 μόνιμων θέσεων εργασίας στο Δημόσιο μέσω πέντε διαγωνισμών του ΑΣΕΠ θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα η κυβέρνηση. Πρόκειται για προσπάθεια κάλυψης μεγάλων κενών σε

Διαβάστε περισσότερα...

Σελίδα 1 από 7