20Ιανουάριος2019

13 Ιουλίου 2016 Γράφτηκε από την 

Ξεκίνησε σήμερα η ενημέρωση για τα δικαιολογητικά φιλοξενίας παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς

Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Αγρινίου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους γονείς , ότι, στο πλαίσιο του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», συμμετέχει με τις ακόλουθες Δομές :
Δημοτικοί Παιδικοί Σταθμοί Καλλικρατικού Δήμου Αγρινίου
Δ.Ε. Αγρινίου:
1ος ΔΠΣ, 2ος ΔΠΣ, 3ος ΔΠΣ, 4ος ΔΠΣ, 5ος ΔΠΣ, 6ος ΔΠΣ, 7ος ΔΠΣ, 8ος ΔΠΣ , Άγιος Κωνσταντίνος

Λοιπές Δημοτικές Ενότητες:
ΔΠΣ Αγγελοκάστρου
ΔΠΣ Γαβαλούς
ΔΠΣ Γραμματικού
ΔΠΣ Δοκιμίου
ΔΠΣ Καινουρίου
ΔΠΣ Λεπενούς
ΔΠΣ Μ. Χώρας
ΔΠΣ Ματαράγκας
ΔΠΣ Παναιτωλίου
ΔΠΣ Παπαδάτων
ΔΠΣ Παραβόλας
ΔΠΣ Ρουσσαίϊκων
ΔΠΣ Στράτου

ΚΔΑΠ Φαντασία, ΚΔΑΠ Αγρινίου , ΚΔΑΠ Δ.Ε. Παραβόλας  και το ΚΔΑΠ μεΑ Δ. Αγρινίου,


Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι γονείς όπως προσέρχονται στις Δομές που τους ενδιαφέρουν προκειμένου να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά καθώς και την διαδικασία ένταξής τους, από Τετάρτη 13/7/2016 έως 29/ 7/2016.


Όπως είναι γνωστό ο Δήμος Αγρινίου αγωνίζεται να διατηρήσει την δωρεάν φιλοξενία των παιδιών στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς, όμως η κάλυψη των αναγκών δεν επαρκεί από την Κεντρική Διοίκηση του Κράτους με αποτέλεσμα να βασίζεται στους πόρους που θα προέρθουν από την συμμετοχή των γονέων στο ως άνω πρόγραμμα, προκειμένου να διασφαλιστεί για μια ακόμη χρονιά η δωρεάν φιλοξενία  και σίτιση των παιδιών καθώς και η πληρέστερη αλλά και ουσιαστική παροχή υπηρεσιών και εκπαιδευτικού έργου.

Για τους ανωτέρω λόγους παρακαλούνται οι γονείς όπως προσέλθουν στους ΔΠΣ επιθυμίας τους για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για την υποβολή αίτησης.

Για οποιαδήποτε πληροφορία οι ενδιαφερόμενοι   μπορούν να επικοινωνούν με :

1) Τους πλησιέστερους  Δημοτικούς  Παιδικούς Σταθμούς
2) Την Κεντρική διοίκηση του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης (ΚΟΙ.Π.Α.)  Δ. Αγρινίου , στην οδό Δ. Μακρή 11, (έναντι Κωτσόβολου) , τηλ. επικ.: 26410-39793, 26410 - 39794, 26410 – 39797.

Ο Πρόεδρος ΔΣ
Του Ν.Π.Δ.Δ. ΚΟΙ.Π.Α. Δ. Αγρινίου
Καρακώστας Βασίλης