20Οκτώβριος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
15 Μαρτίου 2015

Συνεργάτης Τσούκαλη | Βρέθηκε το πτώμα του Γιακουμάκη

Το πτώμα νεαρού άνδρα κοντά στην λίμνη των Ιωαννίνων βρέθηκε νωρίς το πρωί. Η σορός βρέθηκε κοντά σε ποδηλατόδρομο στις όχθες της Παμβώτιδας από νεαρό ζευγάρι που περνούσε από την περιοχή.. Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής.

Ήδη έχουν σπεύσει στην περιοχή και συγγενείς του αγνοούμενου φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Βαγγέλη Γιακουμάκη, συνοδευόμενοι από συνεργάτες του ιδιώτη ερευνητή που είχε αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό του 20χρονου.

Όπως λέει στο newpost ο συνεργάτης του ερευνητή Γιώργου Τσούκαλη, Φώντας Βρόσγος, οι συγγενείς του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη αναγνώρισαν τον αγνοούμενο φοιτητή στο πτώμα του νεαρού άνδρα.

Κύκλοι της ΕΛ.ΑΣ αναφέρουν ότι κατά 99% πρόκειται για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Τα στοιχεία που παραπέμπουν στον 20χρονο είναι κυρίως ο ρουχισμός. καθώς το πτώμα έχει υποστεί σημαντικές αλλοιώσεις και είναι δύσκολο να αναγνωριστεί.

Αναμένεται η ιατροδικαστική εξέταση για να επιβεβαιωθεί η ταυτότητα του νεκρού αλλά και να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου.

Ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.

Οι συγγενείς του από το Ρέθυμνο αλλά και μαρτυρίες από τα Ιωάννινα ανέφεραν ότι ο 20χρονος είχε πέσει θύμα ενδοσχολικής βίας από συμφοιτητές του που διέμεναν, όπως και εκείνος, στη Φοιτητική Εστία της Σχολής.

Για το θέμα διενεργήθηκε Διοικητική Έρευνα από τον ΕΛΓΟ «Δήμητρα» στον οποίο ανήκει η σχολή. Το πόρισμα της έρευνας επιβεβαίωσε ότι ο 20χρονος είχε επανειλλημμένα πέσει θύμα σωματικής και ψυχολογικής βίας ενώ η διοίκηση του Οργανισμού ζήτησε και έλαβε την παραίτηση του διευθυντή της Σχολής.

Μάλιστα, το πόρισμα που προέκυψε από τη Διοικητική Έρευνα έκανε λόγο και για παρεμβάσεις πολιτικών, χωρίς να διευκρινίζεται αν παρενέβησαν για το θέμα αυτό.

 

ΠΗΓΗ | NEWPOST.GR, Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου-Αναστασία ΓαλάνηΠροσθήκη σχολίου