20Ιανουάριος2019

07 Ιανουαρίου 2013 Γράφτηκε από την 

Καλεσμένος στην εκπομπή της Έλλης Στάη NETWEEK σήμερα ο Παπακωνσταντίνου

Την παρουσία του πρώην Υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου εξασφάλισε σήμερα στην εκπομπή της NETWEEK η δημοσιογράφος Έλλη Στάη στη ΝΕΤ στις 23.00.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του LIFO  η συνέντευξη του πρώην Υπουργού Γιώργου Παπακωνσταντίνου στη ΝΕΤ έχει προβληματίσει έντονα τους κυβερνώντες και τους διοικούντες την ΕΡΤ.

Από το πρωί της Κυριακής μεταδιδόταν το διαφημιστικό τρέιλερ της εκπομπής, με καλεσμένο τον κ. Παπακωνσταντίνου, όμως μετά το μεσημέρι στο διαφημιστικό δεν υπήρχε αναφορά στο πρόσωπο του πρώην υπουργού.  

Αυτό φούντωσε τις φήμες περί παρεμβάσεων αλλά τελικά η εκπομπή θα μεταδοθεί κανονικά και μάλιστα ζωντανά ενώ αρχικά είχε προγραμματιστεί να είναι μαγνητοσκοπημένη.

Αυτό γίνεται σύμφωνα με τους γνωρίζοντας ώστε αν ο πρώην υπουργός αφήσει αιχμές για το χειρισμό της λίστας Λαγκάρντ για άλλα πρόσωπα, να υπάρχει η δυνατότητα παρέμβασης.  

Εν τω μεταξύ σήμερα κατατίθεται στη βουλή η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τη λίστα Λαγκάρντ που θα περιλαμβάνει και τον Ε. Βενιζέλο. Η μάχη αναμένεται να κορυφωθεί στις 14 Ιανουαρίου, οπότε και προγραμματίζεται η ψηφοφορία για τη συγκρότηση της προανακριτικής.