22Ιανουάριος2019

03 Μαΐου 2014 Γράφτηκε από την 

Ο Πάνος Καμμένος στη Δυτική Ελλάδα - την Κυριακή στο Αγρίνιο

Διήμερη περιοδεία στην Δυτική Ελλάδα θα πραγματοποιήσει, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, από το Σάββατο 3 Μαΐου. 

Ξεκινώντας από την Κόρινθο, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, θα καταλήξει στην Πάτρα με ενδιάμεσο σταθμό στο Αίγιο.

Στην Πάτρα, θα τον υποδεχτεί ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Παναγιώτης Λαλιώτης και μέλη του συνδυασμού «ΓΕΦΥΡΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ».
Εκεί θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και θα έχει συνομιλίες με στελέχη και μέλη του κινήματος.

Το πρόγραμμα της πρώτης μέρας θα κλείσει με βόλτα και επίσκεψη στο κέντρο της πόλεως της Ναυπάκτου.

Την Κυριακή το πρωί, ο Πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα μεταβεί στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, όπου θα παρακολουθήσει την Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα, ενώ στην συνέχεια συνοδεία των πολιτευτών και μελών του κινήματος θα περπατήσουν στο κέντρο της πόλης.

Το μεσημέρι θα βρίσκεται στον Αγρίνιο, όπου θα επισκεφθεί το κέντρο της πόλης και στην συνέχεια θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου.
Το απόγευμα θα περιοδεύσει σε Αμφιλοχία & Βόνιτσα και η περιοδεία θα κλείσει το βράδυ της Κυριακής όπου ο Πρόεδρος του κινήματος θα μεταβεί στην Λευκάδα.Προσθήκη σχολίου