23Φεβρουάριος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
08 Μαΐου 2014 Γράφτηκε από την 

Ο Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφτηκε το Εργαστήρι Παναγία Ελεούσα

O υποψήφιος Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου επισκέφτηκε το Εργαστήρι "Παναγία Ελεούσα" με τους συνεργάτες του και άκουσε από την πρόεδρο και τα μέλη του συμβουλίου τα προβλήματα που απασχολούν το ίδρυμα .

Κυρίαρχο σύμφωνα με το Δ.Σ είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου προκείμενου να γίνει ασφαλέστερη η πρόσβαση και στα δύο κτίρια του Εργαστηρίου.

DSC 0991

DSC 1017

Επίσης η επίτιμη πρόεδρος Μαρία Τσούτσου όσο και η νέα πρόεδρος Διονυσία Σαμαντά ζήτησαν από τον κ. Παπαναστασίου την συμβολή του στην επίσπευση των διαδικασιών για την έλευση του εξοπλισμού στην Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης-Οικοτροφείου του εργαστηρίου «Παναγία Ελεούσα.

DSC 0997

DSC 1004
Ο υποψήφιος δήμαρχος συνεχάρη την επίτιμη πρόεδρο κα Μαρία Τσούτσου, την πρόεδρο κ.Σαμαντά και τον Διευθυντή κ. Δημήτρη Χειμαριώτη, καθώς και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και το προσωπικό για το τεράστιο έργο που επιτελεί το Εργαστήρι σε όλο το Νομό. «Αποτελεί υποχρέωση του συνδυασμού «Αγρίνιο Νέα αρχή – τόπος να ζεις» ως αυριανή δημοτική αρχή να συνδράμουμε το έργο του εθελοντισμού της κυρίας Τσούτσου και των συνεργατών της. Μόνο με βοήθεια, προσφορά και συμπαράσταση μπορεί το εργαστήρι να συνεχίσει να βλέπει το μέλλον πολύ πιο φωτεινό απ’ ότι σήμερα» ανέφερε ο κ. Παπαναστασίου.

DSC 1008

DSC 1012

DSC 1014

DSC 1020Προσθήκη σχολίου