18Ιούνιος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
20 Φεβρουαρίου 2014 Γράφτηκε από την 

Νίκη Φούντα : Ουδέποτε τοποθετήθηκα στην συνεδρίαση για την υποψηφιότητα του κ. Θ. Σώκου

Στην προσωπική της ιστοσελίδα σε μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης σχολίασε η Νίκη Φούντα τα δημοσιεύματα ιστοσελίδων που την ήθελαν να έχει τοποθετηθεί στην συνεδρίαση για την υποψηφιότητα του Θ. Σώκου, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά στη δήλωσή της πως σε προσωπικό επίπεδο έχει " πολλά παράπονα από όλους όσους διατέλεσαν Νομάρχες σε βάθος χρόνου για την υστέρηση στην ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας"

Η δήλωσή της αναλυτικά :

" Αναφορικά με τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, επισημαίνω ότι η ομόφωνη απόφαση της Περιφερειακής Οργάνωσης της Δημοκρατικής Αριστεράς δεν περιλαμβάνει τη δική μου ψήφο. Η ίδια ουδέποτε τοποθετήθηκα στην συνεδρίαση για την υποψηφιότητα του κ. Θ. Σώκου, λόγω δικαιολογημένης απουσίας μου σε προγραμματισμένες υποχρεώσεις στο εξωτερικό.

Ο κ. Σώκος από την πορεία του έχει αποδείξει πως είναι ένας ικανός και βαθιά «αυτοδιοικητικός» πολιτικός άντρας. Ουδέποτε, όμως, είχα την ευκαιρία -πέραν μιας σύντομης κοινής παρουσίας σε εκδήλωση- να συνομιλήσω μαζί του πολιτικά, ως και σήμερα.

Το ενδεχόμενο της υποψηφιότητάς του με τη Δημοκρατική Αριστερά είναι κάτι που συζητείται, με βασική προϋπόθεση, όσο με αφορά ως μέλος και βουλευτή του κόμματος, τη σύσταση ενός πραγματικά προοδευτικού ψηφοδελτίου, χωρίς αναγωγές στο παρελθόν -παρελθόν που μας έφερε στη σημερινή θλιβερή κατάσταση. Προσωπικά, έχω πολλά παράπονα από όλους όσους διατέλεσαν Νομάρχες σε βάθος χρόνου για την υστέρηση στην ανάπτυξη της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και πολλή διάθεση αυτά να διορθωθούν, κάτω από μια πολύ σοβαρή και συγκροτημένη προγραμματική συμφωνία, για την οποία θα παλεύουμε και θα ελέγχουμε/ελεγχόμαστε όλοι στη Δημοκρατική Αριστερά, σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο.

Ο κ. Σώκος είναι γνώστης της πραγματικής κατάστασης και των αναγκών, όχι μόνο της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και του συνόλου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος. Είναι γνώστης και των παθογενειών της Αυτοδιοίκησης, παθογένειες που συνέβαλλαν και αυτές σε ένα βαθμό στο ότι φτάσαμε ως εδώ, και κατά συνέπεια είμαι σίγουρη πως θα συμφωνήσει στο να τεθεί μια προοπτική συγκεκριμένων προτεραιοτήτων και νέου, άλλου τρόπου σκέψης και ανανέωσης της Περιφέρειας στο σύνολό της, προσδοκώντας στο καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο και τους πολίτες, σε περίπτωση που ευοδωθεί η συμφωνία-εγχείρημα.

Ορίζοντας και στοχοθετώντας, για την Περιφέρεια, με συγκεκριμένους τρόπους δράσης, σε συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα, με συμμετοχή φρέσκων προσώπων, με φρέσκιες ιδέες. "Προσθήκη σχολίου