26Σεπτέμβριος2018

ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
29 Ιουνίου 2016 Γράφτηκε από την 

Επίσκεψη του βουλευτή της Ν.Δ. Γ. Κασαπίδη στο Αγρίνιο

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, με επικεφαλής τον Υπεύθυνο του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, βουλευτή Κοζάνης, κ. Γιώργο Κασαπίδη, θα μεταβεί την Τετάρτη 29-6-2016 στην Αιτωλοακαρνανία, για διήμερη περιοδεία (29 και 30 Ιουνίου 2016) στο Δήμο Αμφιλοχίας, στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, στο Δήμο Ξηρομέρου, στο Δήμο Μεσολογγίου (Νεοχώρι, πρώην Δήμο Οινιάδων) και στο Δήμο Αγρινίου.

Ο Βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ.Γιώργος Κασαπίδης, θα επισκεφθεί αγροκτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, γαλακτοκομικές μονάδες και ιχθυοκαλλιέργειες του Νομού Αιτωλοακαρνανίας και θα ενημερωθεί από εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας και ιδίως αγρότες αλλά και από αρμόδιους φορείς για την υφιστάμενη κατάσταση του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις, που σχετίζονται με τον πρωτογενή τομέα (μεταποίηση, εξαγωγές κλπ).
Σκοπός της επίσκεψης είναι η επικαιροποίηση των στοιχείων, η καταγραφή των προβλημάτων και η προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων, μέσα στο υφιστάμενο οικονομικό περιβάλλον.
Η Νέα Δημοκρατία, ως Κόμμα ευθύνης, είναι αποφασισμένη να ασκήσει κάθε δυνατή πίεση προς την Κυβέρνηση, ώστε να αντιμετωπιστούν άμεσα και αποτελεσματικά τα προβλήματα στον αγροκτηνοτροφικό τομέα και η επίσκεψη αυτή εντάσσεται στις εργασίες διαβούλευσης που θα καταλήξουν στη Νέα Συμφωνία Αλήθειας με την Κοινωνία που έχει υποσχεθεί ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ κ.ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Τη Τετάρτη 29 Ιουνίου και Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016, ο βουλευτής Κοζάνης και Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων της Ν.Δ., Γιώργος Κασαπίδης, θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας.


Πρόγραμμα περιοδείας

Τετάρτη

Αμφιλοχία 08:00 - 11:00
Βόνιτσα 11:00 - 13:00
Αστακός 13:00 - 15:00
Μεσολόγγι (Νεοχώρι) 17:00 - 18:30
Αγρίνιο στις 20:00 συνάντηση με το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Πέμπτη

Αγρίνιο 09:00 - 12:00 

Σημείωση: Η επίσκεψη του κ. Κασαπίδη στο Νομό μας είναι στα πλαίσια περιοδείας του στη Δυτική Ελλάδα με εντολή του προέδρου της ΝΔ κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.