20Ιανουάριος2019

20 Σεπτεμβρίου 2015

Εκτός βουλής Λαφαζάνης και Κωνσταντοπούλου - οι δηλώσεις τους

Εκτός βουλής μένει το κόμμα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, Λαϊκή Ενότητα. Σε δηλώσεις του πριν από λίγη ώρα  ο πρόεδρος της ΛΑΕ, ευχαρίστησε όσους τους ψήφισαν και και τους  τίμησαν με την ψήφο τους, καθώς και τους υποψήφιους των ψηφοδδελτίων του.  Έκανε επίσης λόγο για έναν τίμιο αγώνα που δε βρήκε στήριξη. 

" Η ΛΑΕ μπορεί να έχασε μία μάχη αλλά δεν έχει χάσει τον πόλεμο. Ο αγώνας μας συνεχίζεται. Γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας. Γιατί έχουμε αρχές και αξίες. Γιατί αναδείξαμε στόχους και πολιτικές που ανταποκρίνονται στο συμφέρον του τόπου και του ελληνικού λαού. Ξέρουμε πολύ καλά ότι από αύριο την Ελλάδα την περιμένει ένας μνημονιακός Αρμαγεδών" ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αμέσως μετά τον κο Λαφαζάνη δήλωσε μεταξύ άλλων πως " η βουλή που αναδεικνύεται από αυτές τις εκλογές δεν αντιπροσωπεύει πάνω από το 50% των πολιτών. Αυτό είναι μία νίκη αυτών που ήθελαν να θέσουν στο περιθώριο τον λαό και την κοινωνία. Η αποχή δυστυχώς δεν έχει κοινοβουλευτική αποτύπωση. Δεν θα έχει φωνή στη Βουλή και το 6% που δεν εκπροσωπείται εκ των οποίων 3% εμπιστεύθηκε την ΛΑΕ".